Toshiba Portege M750 Tablet Notebook

Gönderen Web-Expert 9 Ağustos 2009 Pazar

Portege M750 Performansın ve Dayanıklılığın, Dokunmatik Ekranla Buluşması.



Toshiba Bilgisayar Sistemleri bölümü, Portege M750, yeni 12,1” geniş ekran Tablet Notebook’unu kullanıcılarına sunuyor. Portege serisine yeni katılan bu cihaz sayesinde kullanıcılar bilgilerine sadece ekrana dokunarak ulaşabiliyor. Dahili 3G sim kart modülü ile kullanıcılar daha özgür. 



Portege M750 hem mobil hem de sürekli kalem ihtiyacı olan profesyoneller için tasarlanmıştır. Mimarlar, tasarımcılar ve akademisyenler bu grup profesyoneller içinde yer almaktadır. Bu meslek grubu dışında özellikle sağlık sektörü çalışanları içinde oldukça verimli bir model olması bekleniyor.



Pat Jones, Henleaze Ana okulu müdürü Toshiba tablet notebook sayesinde çocukların daha kolay öğrendiğini dile getirdi. Bu tip çalışmalar sayesinde uzun süreler çalışmaları mümkün olduğu ve el yazısını da aynı zamanda geliştirmeye uygun bir ürün olduğunu söyledi

 

Toshiba’ nın çok iyi bilinen EasyGuard özellikleri ile dokunmatik ekran özelliği birleşince  okullarda ve medikal ortamlarda çok daha verimli bir şekilde çalışabilmeyi sağlar. Çoklu koruma sistemi, su geçirmez özelliği ve ConfigFree ile kolay bağlantı özelliği sayesinde en tercih edilen model olmaya aday bir üründür.

 

Toshiba Bilgisayar Sistemleri TNB A.ş. Genel Müdürü Aytaç Biter yaptığı açıklamada “Portege M750 hem profesyonellerin hem de diğer kullanıcıların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, performans ve taşınabilirlilik dengesinde yaratılmıştır.” “Portege Tablet Notebook konsepti, eğitim, tasarım, medikal ve benzeri sektörlerde başarısını kanıtlamış bir seridir. Dokunmatik ekran arayüzü ile M750 Toshiba Tablet Notebookların başarısını arttıracaktır.” dedi.

 

The Portege M750 Intel® Centrino® 2 CPU, 8 GB RAM’e sahiptir. Entegre WWAN/3G modülü ile7.2 Mbps hızında bağlantı sağlar, Wifi arayüzü ve Bluetooth 2.1 + EDR bağlantısı ile Portege M750 kullanıcısına özgürlük sağlar.

 

Bütün bunlara ek olarak Toshiba sorumlu bir dünya markası olarak bütün ürünlerini RoHS uyumlu üretmektedir.

0 yorum

Yorum Gönder

Seçtiklerimiz

Haftanın İpucu!

Bu bölümde bilgisayar dünyasına ait ipuçları olacaktır..

Haftanın İpucu!